QUOTE(addlea @ Nov 7 2009, 06:06 PM)

ya arkadaslar clan odası dıyorsunda senın clanında hıcwallhack yokmu sanıyorsun bazı hack sıtelerının uye sayısı 17 bınlerde hatırlatırım bu oyunun %5 kısmı hackı acıp bellı edıyor dıger kalan %60 wallhack %35 kısımda namusuyla oynuyor gelın sız dusunun neden onlenemıyor bızı ılgılendırem kısım bu neden pachlar cok gec atılıyor k2 network su oyuna 3 gunde bır pach atsa olmazmı yada baska yontemler denense hacksıld pro neden hıcbanlama yapmıyor wallhaclar banlansa ınanın oyunda oyuncu kalmayacak.hıle yapanların usanması ıcın bu oyuna her daım ucgunde bır gerekırse ıkı gunde bır pach atılması gerekıyor bır oyunda hıleolursa o yun oynanmazhalde demekdır.oda sayılarıda bunun kanıtıdır.swap yapan flag yapanı gm yakalıyor hıc kacırmıyor fakat hackları banlamak onlar ıcın sadeece zaman kaybı oldugu k 2 networkun daha kalıcı cozumler aradıgı denılıyor uc yıldır nasıl bı onlem bulunamadı anlayamıyorum ne oyuna verdıgımız degerın nede verdıgımız paraların karsılıgını alamıyoruz ısyan etmemek elde degıl
Şimdi elinde kanıt olmadan Clanımın wallhack kullandığını iddaa edemezsin bu 1.Clanımın wallhack kullanmadığını adım gibi biliyorum.
Hack sitelerinin üyeleri tavan yapmış olabilir.Zaten ordakilerin yaş ortalamasını alsan çoğu çocuktur.Kendi zevki için diğer kişilerin zevklerine tecavüz edebilir.Aslında asıl sorun olan şey bu oyunda hack,lag değil.Bir hırs uğruna küfür yiyen ve insanların emeklerine etmekten zevk alan kişilerin aile terbiyelerinde sorun.Annesi veya babası o yazdıklarını,yaptıklarını ve yediği küfürleri gördüğünde utancından kıpkırmızı olacak kişilerin aramızda olması.Bu 2.
Helikolik yazmıştı galiba Hack Shield seviyesi arttığında bann yiyenler hakkında.Bana ve arkadaşlarıma bişey olmadı diye.Şahsen banada bişey olmadı. Neden bilgisayarımda yasal olmayan program yok.Ha olanlar oldu ve bann yedi sonradan açıldı.Belki önceden bannı yemiş şimdi ise hack açanlar aramızda.Buda 3.
Zaten bu oyuna para yatırmayan birisi olarak paramın karşılığını almama gibi bir sorunum yok.Şahsen MP5,MP5K ve PZF işimi görüyor.O yüzden premiuma ihtiyaç duymuyorum.Battle Group oyuncusu olduğum ve çoğunlukla Tank kullandığım için güçlü bir silahada ihtiyaç duymuyorum.Bu yüzden şanslıyım.CQC oyuncularına ve bu oyuna para yatıranlara tavsiyem Battle Group'a geçip Tank,helikopter,uçak kullansınlar o zaman paralaranın karşılığını alamama gibi bir sorunları olmaz.Buda 4.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur...