IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Closed TopicStart new topic
> Forum Sizlere Ömür, Forum tahtalı köyde
Blades2
mesaj Nov 4 2009, 02:05 PM
İleti #1

Fedakarlik olmadan sakız çiğnenmez.
**

Grup: Üye
Nereden: Bişe derdim şimdi :D
Üye No: 2,150
War Rock Adı: Blades2222,bladesss2
Level: 15

QUOTE(addlea @ Sep 21 2009, 06:03 AM) *
merak etme herkez ısyanlarda zaten gıttıkcede oyuncu kaybedıyor oyun malum ne ararsan var hack kelımesı herseye yetıyor zaten en dakdık oyunda okeyde bıle hıle yokken boyle bı oyunda hıle programı olması bu oyunun nekadarda kandırıcı oldugunu ortaya koymakda bır numara k2 networkun hangı oyunu hılesızkı zaten sıtelere hıle programı yapıpda sattıgına bıle ınanmaya basladım artık eskıden 400 den asagı ınmeyen oda sayısı sımdı 200 zor buluyor yakında oyuncuda kalmıcak kıme oyunu ogretsem dua degıl kufur edıyor arkamdan nasıl oyun bu dıye ucan ucana oyun oyunun dısında oynanır oldu gıne onlar delıkanlı hackerlar ya sadece duvar hackını acarak cakdırmadan bızı vuranlara ne dıceksın kımın ne oldugu bellı degıl neden hala premıum alıyoruz g1 para verıyoruz bız anlayamıyorum herkez artık ısyan etsın ya duzelsın yada oynanmasın bu oyun bıkdık usandık yanı sımdı bıze kızarlarda sıtem edınce neden edıyorsunuz dıye paylasım forumu derler o dıyenlerde bılsınler kendılerıde demek ısdıyor dıyemıyor bırakında bız barı sıkayetımızı ortaya koyalım !

bu söz herşeyi açıklıyo hack mack kardesim hack shield kalkanı biseye yaramaz online kalkanlar kullanilamaz hale geldi siz istediğiniz kadar ötün gene çıkarıyolar benden sölemesi bu oyun sonunda single player'e(tek oyunculu)döndü
görende gta vice city oynuyo sanacak hile aldı başını gidio yeter valla bu arkadasin dedigi mesajda doğru benimkide ben 1 sene oynadim bıraktım sildim oyunu istesem yüklerim ama iş yok oyuna girince aa blades sen girermiydin diyorlar ama bir kaç saniye sonra yada bir kaç dakika sonra "el fatiha" dediğimiz an gerçeklesiyor bütün oda kıyametin içinden geçiyo bitince kıyamet sağ kalan kalmiyo sen sağ ben salamet olsa keske ama kimse düsünmüyo 15 yaşında olsak bile düsünmüo kardesim burada çene çalsak oyundakiler mesaj okumuo görülmez mesaj programi bile var yav neyse saygilarimla diyecek söz yok huh.gif

sad.gif sad.gif

--------------------
Traabzon -HALF LİFE (Orjinal)

Gelecek Bizim olcak uşak..

Önceki nickim Blades2222'dir bu foruma üye olduğum tarihte oyuna üye oldum,fakat bir terslik çıktı ve şifremi kaybettim bir türlüde bulamadım ama siz "Şifre unuttum'a tıklayıp e-postana şifre gönderseydin ya"dersiniz ama olmadı çünkü başka e-posta yapmak istemememden dolayı bi tanıdığımın e-postasından kayıt oldum o da oyunu bilmiyordu ve oynamiyordu ama hesabimi silmiş galiba o bilmiyorum onun e-postası onaylı gözüküyor kayıt olurken yani kullanılmamış olarak görünüyor buda demek oluyorki benim hesap silinmiş..her neyse levelim 15 felandi yada 20 felandi pek hatirlamiyorum.:)
Go to the top of the page

+Quote Post
fevzibey
mesaj Nov 4 2009, 03:26 PM
İleti #2

Yeni Üye
*

Üye No: 8,616
War Rock Adı: fevzibey

ßaşlığ'a forum sizlere ömür yazmışsın. Sadece forum olsa iyi oyunda sizlere ömür

--------------------

+Quote Post
Efs4n3v1
mesaj Nov 7 2009, 12:21 PM
İleti #3

Üye
**

Üye No: 2,120
War Rock Adı: f1rstrbjk
Level: 14

QUOTE(fevzibey @ Nov 4 2009, 03:26 PM) *
ßaşlığ'a forum sizlere ömür yazmışsın. Sadece forum olsa iyi oyunda sizlere ömür

Benim anlamadığım bıkmadan ve usanmadan bunları yazıp duruyorsunuz.Anlamadığım nokta sizin bunları burada haykırışınız sonucu biz yeni mi farkediyoruz bunu?.Bir diğer noktada herhalde benim dışımda hackerlara denk gelmeyen adam yok bu forumda.Ben niye her oyuna girişimde hacksiz güzel bir oyun oynuyorum.Suç birazda burda sizde.Arkadaşlarınızla oynayacaksınız kardeşim.Ben her girişimde clanımın şifreli odasına giriyorum hack mack yok.Rahatça oynuyorum.Yani anlatıcağım arkadaşlarınızla şifreli odalarda oynayın.Buradan bunları söylemeniz foruma ve tüm WarRock alemine bir şey kazandırmıyor.

+Quote Post
rayligh
mesaj Nov 7 2009, 01:29 PM
İleti #4

Üye
**

Üye No: 758
War Rock Adı: rayligh
Level: 54

QUOTE(Blades2 @ Nov 4 2009, 03:05 PM) *
bu söz herşeyi açıklıyo hack mack kardesim hack shield kalkanı biseye yaramaz online kalkanlar kullanilamaz hale geldi siz istediğiniz kadar ötün gene çıkarıyolar benden sölemesi bu oyun sonunda single player'e(tek oyunculu)döndü
görende gta vice city oynuyo sanacak hile aldı başını gidio yeter valla bu arkadasin dedigi mesajda doğru benimkide ben 1 sene oynadim bıraktım sildim oyunu istesem yüklerim ama iş yok oyuna girince aa blades sen girermiydin diyorlar ama bir kaç saniye sonra yada bir kaç dakika sonra "el fatiha" dediğimiz an gerçeklesiyor bütün oda kıyametin içinden geçiyo bitince kıyamet sağ kalan kalmiyo sen sağ ben salamet olsa keske ama kimse düsünmüyo 15 yaşında olsak bile düsünmüo kardesim burada çene çalsak oyundakiler mesaj okumuo görülmez mesaj programi bile var yav neyse saygilarimla diyecek söz yok huh.gif

sad.gif sad.gif

War Rock oyununu ve resmi forum sitesini önemsemek gerekir.Bilgisayardan oyunu silimekle, forum sitesinde yapıcı yaklaşımları görmezlikten gelmekle, önyargılı yaklaşımlarla sorunlar çözülmüyor.

QUOTE(Efs4n3v1 @ Nov 7 2009, 01:21 PM) *
Benim anlamadığım bıkmadan ve usanmadan bunları yazıp duruyorsunuz.Anlamadığım nokta sizin bunları burada haykırışınız sonucu biz yeni mi farkediyoruz bunu?.Bir diğer noktada herhalde benim dışımda hackerlara denk gelmeyen adam yok bu forumda.Ben niye her oyuna girişimde hacksiz güzel bir oyun oynuyorum.Suç birazda burda sizde.Arkadaşlarınızla oynayacaksınız kardeşim.Ben her girişimde clanımın şifreli odasına giriyorum hack mack yok.Rahatça oynuyorum.Yani anlatıcağım arkadaşlarınızla şifreli odalarda oynayın.Buradan bunları söylemeniz foruma ve tüm WarRock alemine bir şey kazandırmıyor.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Her zaman belirtiyorum; Ne olursa olsun, sevgi-saygı-hoşgörü çerçevesinde oyun oynanabilmekte ve zevk alınabilmektedir.Duyarlı oyuncuların oyunda ve forum sitesinde birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket etmesi, mevcut olumsuzlukların asgariye düşürülmesi anlamına gelecektir.

--------------------
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
Mustafa Kemal ATATÜRK

+Quote Post
addlea
mesaj Nov 7 2009, 05:06 PM
İleti #5

Yeni Üye
*

Nereden: 1
Üye No: 5,724
War Rock Adı: TSLAZKOPOZ

ya arkadaslar clan odası dıyorsunda senın clanında hıcwallhack yokmu sanıyorsun bazı hack sıtelerının uye sayısı 17 bınlerde hatırlatırım bu oyunun %5 kısmı hackı acıp bellı edıyor dıger kalan %60 wallhack %35 kısımda namusuyla oynuyor gelın sız dusunun neden onlenemıyor bızı ılgılendırem kısım bu neden pachlar cok gec atılıyor k2 network su oyuna 3 gunde bır pach atsa olmazmı yada baska yontemler denense hacksıld pro neden hıcbanlama yapmıyor wallhaclar banlansa ınanın oyunda oyuncu kalmayacak.hıle yapanların usanması ıcın bu oyuna her daım ucgunde bır gerekırse ıkı gunde bır pach atılması gerekıyor bır oyunda hıleolursa o yun oynanmazhalde demekdır.oda sayılarıda bunun kanıtıdır.swap yapan flag yapanı gm yakalıyor hıc kacırmıyor fakat hackları banlamak onlar ıcın sadeece zaman kaybı oldugu k 2 networkun daha kalıcı cozumler aradıgı denılıyor uc yıldır nasıl bı onlem bulunamadı anlayamıyorum ne oyuna verdıgımız degerın nede verdıgımız paraların karsılıgını alamıyoruz ısyan etmemek elde degıl

+Quote Post
Efs4n3v1
mesaj Nov 8 2009, 05:09 AM
İleti #6

Üye
**

Üye No: 2,120
War Rock Adı: f1rstrbjk
Level: 14

QUOTE(addlea @ Nov 7 2009, 06:06 PM) *
ya arkadaslar clan odası dıyorsunda senın clanında hıcwallhack yokmu sanıyorsun bazı hack sıtelerının uye sayısı 17 bınlerde hatırlatırım bu oyunun %5 kısmı hackı acıp bellı edıyor dıger kalan %60 wallhack %35 kısımda namusuyla oynuyor gelın sız dusunun neden onlenemıyor bızı ılgılendırem kısım bu neden pachlar cok gec atılıyor k2 network su oyuna 3 gunde bır pach atsa olmazmı yada baska yontemler denense hacksıld pro neden hıcbanlama yapmıyor wallhaclar banlansa ınanın oyunda oyuncu kalmayacak.hıle yapanların usanması ıcın bu oyuna her daım ucgunde bır gerekırse ıkı gunde bır pach atılması gerekıyor bır oyunda hıleolursa o yun oynanmazhalde demekdır.oda sayılarıda bunun kanıtıdır.swap yapan flag yapanı gm yakalıyor hıc kacırmıyor fakat hackları banlamak onlar ıcın sadeece zaman kaybı oldugu k 2 networkun daha kalıcı cozumler aradıgı denılıyor uc yıldır nasıl bı onlem bulunamadı anlayamıyorum ne oyuna verdıgımız degerın nede verdıgımız paraların karsılıgını alamıyoruz ısyan etmemek elde degıl

Şimdi elinde kanıt olmadan Clanımın wallhack kullandığını iddaa edemezsin bu 1.Clanımın wallhack kullanmadığını adım gibi biliyorum.

Hack sitelerinin üyeleri tavan yapmış olabilir.Zaten ordakilerin yaş ortalamasını alsan çoğu çocuktur.Kendi zevki için diğer kişilerin zevklerine tecavüz edebilir.Aslında asıl sorun olan şey bu oyunda hack,lag değil.Bir hırs uğruna küfür yiyen ve insanların emeklerine etmekten zevk alan kişilerin aile terbiyelerinde sorun.Annesi veya babası o yazdıklarını,yaptıklarını ve yediği küfürleri gördüğünde utancından kıpkırmızı olacak kişilerin aramızda olması.Bu 2.

Helikolik yazmıştı galiba Hack Shield seviyesi arttığında bann yiyenler hakkında.Bana ve arkadaşlarıma bişey olmadı diye.Şahsen banada bişey olmadı. Neden bilgisayarımda yasal olmayan program yok.Ha olanlar oldu ve bann yedi sonradan açıldı.Belki önceden bannı yemiş şimdi ise hack açanlar aramızda.Buda 3.

Zaten bu oyuna para yatırmayan birisi olarak paramın karşılığını almama gibi bir sorunum yok.Şahsen MP5,MP5K ve PZF işimi görüyor.O yüzden premiuma ihtiyaç duymuyorum.Battle Group oyuncusu olduğum ve çoğunlukla Tank kullandığım için güçlü bir silahada ihtiyaç duymuyorum.Bu yüzden şanslıyım.CQC oyuncularına ve bu oyuna para yatıranlara tavsiyem Battle Group'a geçip Tank,helikopter,uçak kullansınlar o zaman paralaranın karşılığını alamama gibi bir sorunları olmaz.Buda 4.

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur...

+Quote Post
by_system
mesaj Dec 4 2009, 07:43 AM
İleti #7

K2 Network Mod Squad

Grup: Moderatör
Nereden: Amasya
Üye No: 123
War Rock Adı: bysystemm
Level: 51

isyan yasaktır kilit.

--------------------
K2 Network Mod Squad

ALLAH(C.C) TÜRK'ü Korusun Ve Yüceltsin

Yaradılan severim, YARADAN'dan ötürü...

Allahın en iyi kulları, onları gördüğünüzde, size Allahı anımsatanlardır. Allahın en kötü kulları da, karışıklıklar çıkarmak için söylentiler yayanlar, dostları birbirinden ayıranlar ve iyilerin kusurlarını araştıranlardır.
Hadis-i Şerif

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Basit Görünüm Tarih : 3rd September 2010 - 12:32 PM