IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
> M82 Barret Hakkında Bilgiler.
fiatdoblo
mesaj Nov 8 2009, 07:56 AM
İleti #1

Üye
**

Grup: Üye
Üye No: 5,549
War Rock Adı: m48a5t2
Level: 32

Bu silahı epeydir kullanıyorum ve bilgilerimi paylaşmak istedim.Çok ağır ve hantal bir sniper silahı.5 mermi kapasitesi var.Tanklar hariç her araca karşı etkili ve içindekileri vurabiliyorsunuz.Duran hedeflerde çok iyi ama hareketli hedeflere nişan alması çok zor ve seri atışlarda isabet ettirme oranı çok düşük.O yüzden yanında Psg gibi bir silahıda envanterde bulundurmanızı tavsiye ederim.Sadece G1 kredisiyle ve sniper kit le birlikte alabilirsiniz.Sonuç olarak kullanması zor ama keyifli bir silah.Özellikle kendilerini araçlar içinde güvende zannedenlere iyi bir süpriz:)

--------------------
Oyun nickim m48a5t2.Askerde sahip olduğum tankımın modelidir.Açılımı ise; m48 1948 model , a5 Amerikada 5 sefer ,t2 ise Türkiyede 2 sefer modernize olmuş demektir.Tam yüklü savaş ağırlığı 52 tondur.1450 litre yakıtla 400 km yol yapabilir.4 adet personeli vardır.2000 metreye kadar 2 metre hata payıyla top atışı yapabilir.Top mermisinin 16 km kadar menzili vardır.1 adet 105 mm top,1 adet A4 ağır makinalı tüfek,1 adet uçaksavara sahiptir.Çift türbinli 900 beygir turbo motorla araç, 40/45 km kadar hız yapabilir.Hareket halindeki m48a5t2 yanınızdan hızla geçerse, altınızdaki toprağın oynadığını hissedersiniz.Emin olunki bu savaş aracı, düşmanlarınızın korkulu rüyasıdır..
Go to the top of the page

+Quote Post
erdogan23
mesaj Nov 8 2009, 09:06 AM
İleti #2

Üye
**

Nereden: Elazığ
Üye No: 1,443

Oyunu bırakmadan hemen önce almıştım. Özellikle humvee ve kamyon içindekileri korkutan bi silah oharada 4 ün içini gören bi yerden Yaklaşık 250-300 metre uzaktan aynı humvee nin içindeki 3 kişiyi vurduğumu biliyorum. Tek kötü yönü çok aşırı namlunun havaya kalkması çok güçlü bi silah olduğu için bu kadar geri tepiyor.

Size tavsiyem snipinizi geliştirmeden almayın.

+Quote Post
rayligh
mesaj Nov 8 2009, 11:42 AM
İleti #3

Üye
**

Üye No: 758
War Rock Adı: rayligh
Level: 54

QUOTE(fiatdoblo @ Nov 8 2009, 07:56 AM) *
Bu silahı epeydir kullanıyorum ve bilgilerimi paylaşmak istedim.Çok ağır ve hantal bir sniper silahı.5 mermi kapasitesi var.Tanklar hariç her araca karşı etkili ve içindekileri vurabiliyorsunuz.Duran hedeflerde çok iyi ama hareketli hedeflere nişan alması çok zor ve seri atışlarda isabet ettirme oranı çok düşük.O yüzden yanında Psg gibi bir silahıda envanterde bulundurmanızı tavsiye ederim.Sadece G1 kredisiyle ve sniper kit le birlikte alabilirsiniz.Sonuç olarak kullanması zor ama keyifli bir silah.Özellikle kendilerini araçlar içinde güvende zannedenlere iyi bir süpriz:)

Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Dar alan savaşları için PSG-1 ve AW50F silahları, sniper karakterini benimsemiş ve tecrübe edinmiş oyuncuların vazgeçilmez tercihi olacaktır.

Arsa alan ve Geniş alan savaşları için AI-AW ve M82-Barett silahları, sniper karakterini benimsemiş ve tecrübe edinmiş oyuncuların vazgeçilmez tercihi olacaktır.

Tecrübe sahibi olmak önemlidir.Tecrübeli oyuncular M24 ve SSG silahlarını nasıl kullanabileceklerinide iyi bilirler ve tüm haritalarda üstünlük sağlayabilirler.

War Rock oyununa free2play şeklinde devam eden ve sniper karakterini benimsemiş oyuncular,dar alan, arsa alan ve geniş alan savaşlarında M24 ve SSG kullanabilmektedirler.

Dikkat edilmesi gereken en önemli detay, snip silahlarının geri tepme özelliğidir.Her silahın geri tepme hızı birbirinden farklıdır.Snip silahlarında hedefe "atış periyodu", silahlara göre farklılık gösteren ve başarıyı getiren en önemli özelliktir.Bu "atış periyodu", tam isabet yada hedefi hiç tutturamama şeklinde tezahür eder.Yani sniper'in görevi çok zordur.

Sniper, hedefin uzaklığına göre silahını ayarlamalı-nişan almalı ve geri tepme hızınıda düşünerek ateş etmelidir.Uzak hedeflere ateş edilirken, merminin hız kaybedeceği düşünülmeli ve hedefin biraz üstüne ateş edilmelidir.Bu anlayış, tüm sniper silahları için geçerlidir.

Şunu unutmayınız ki; Sniper silahları, geri tepme hızları ve kullandığı mermi kalitesi açısından farklıdır. Atış periyoduna-hedefin mesafesine-geri tepme hızına dikkat ederek oynayan sniper oyuncu, her haritada üstünlük sağlayabilir.

Sevgi ve saygılarımla.

--------------------
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
Mustafa Kemal ATATÜRK

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Basit Görünüm Tarih : 3rd September 2010 - 12:19 PM