IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

5 Sayfa V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Yeni Oyuncular Tarafından Sıkca Sorulan Sorular, Konu açmadan önce okuyun
ShapeGun
mesaj Feb 22 2009, 04:56 PM
İleti #81

Yeni Üye
*

Grup: Üye
Üye No: 5,932
War Rock Adı: vact0ver
Level: 25

exp senin lwl atlamanı sağlayan puandır.Kullanılmaz belli exp aralıklarında belli lwllerde olursun.
ping ise bir kişinin oyundaki bağlantı hızını belirler eger düşüse 0-90 arası normaldir.eger 90 dan fazlaysa adam laggerdır.alınmaz kullanılmaz yani. wink.gif

--------------------
Bizim bir adımız var, Ezan'la kondu Sela'yla silinir, biz iki günlük adamlara isim sildirmeyiz!!!

ÖLMEK İÇİN YAŞAR, YAŞAMAK İÇİN ÖLDÜRÜRÜM.
Go to the top of the page

+Quote Post
crehat
mesaj Mar 29 2009, 07:22 AM
İleti #82

Yeni Üye
*

Nereden: Tr.
Üye No: 4,597
War Rock Adı: crehat
Level: 22

Şu an inventory de "%20 exp up" var fakat oyunda master olduğumda görünmüyor nasıl kullanılır hale getirebilirim?

+Quote Post
Mehmetii
mesaj Mar 29 2009, 07:25 AM
İleti #83

- Prison Break -

Grup: Süper Üye
Nereden: 36° - 42° Kuzey Enlemi 26° -4 5° Doğu Boylamı
Üye No: 483

Inventory'de o item mevcut ise kullanılıyordur merak etme..

--------------------

+Quote Post
rip1
mesaj Apr 18 2009, 05:49 AM
İleti #84

Üye
**

Üye No: 7,388
War Rock Adı: beyliyi
Level: bjk

bilgilendirmen için saol güzle bi konu

--------------------
Cadoroda küresel ısınma
W.Forestte ani soğuma
Mariende beton çatıda
Vururum adamı her kavramda
-----------------------------------
Millet "hadi ready" der
Medicten düşen soğuk ter
Haydi sofrayı udyssey e ser
g36 ile tek geçer
Medic makyaj yaparmı hiç
SP bitince red bull iç
K1 li ibrahimovic
Colt la adam ölürmü hiç
Red Cloverda gezinirim
Kapida pusudadır bilirim
İtem shoptaki geniş kilerim
Hergün PSG mi mendille silerim
------------------------------------
Trockoğlan derki medic ol
Head shoot çak ünlü ol
Hacksiz gir adam ol
WarrockTÜRK'te yorum bol

+Quote Post
loltrol
mesaj Apr 23 2009, 08:12 AM
İleti #85

Yeni Üye
*

Üye No: 7,865
War Rock Adı: loltrol

Öncelikle herkese selamlar.Aranıza yeni katıldım.Sabrınız için şimdiden teşekkürler.Şöyle bir sorum olacak.Son iki gündür oyunda inanılmaz fazla hacker mevcut.Elimden geldiğince screenshot alıp warrock.net'den rapor ediyorum.5-10 dakika içerisinde ticketlar kapanıyor.Ancak ticket kapandıktan sonra hack kullanımını ss'le ispatladığım şahısların banlanıp banlanmadığıyla ilgili bir bilgi alamıyorum maalesef.Boşa mı kürek çekiyorum yoksa bu kişiler banlanıyormu bilmek istiyorum.Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.Hepinize iyi oyunlar.

Saygılar...

+Quote Post
lejyoner
mesaj Jun 17 2009, 11:50 AM
İleti #86

WHY SO SERIOUS?!

Grup: Süper Üye
Nereden: Dünya...
Üye No: 355
War Rock Adı: hakanfuh

Ya ben hemen bir soru sorup çıkayım:

-G1 den açtığımız hesaplara giriş yapmadığımızda belli bir süre sonra tamamen kapanıyor mu?
-Eğer kapanıyorsa ne kadar sürede?
-Hesabı banlanan birinin hesabı tamamen kapatılıyor mu?
-Kapanıyorsa ne kadar sürede?

Bu soruları sormamın amacı hack açan oyuncuların hesaplarıyla alakalı. O kadar çok hesap alınıyor ki nickname seçerken sorun oluyor gerçekten...

--------------------
Ben kimseden utandığım, yaptığım şeylerden pişmanlık duyduğum için ayrılmıyorum buradan..! Herkes de böyle bilsin bunu.

Ve size söylüyorum arkamdan "utancından gitti, Pixel'in yalakası" gibi sözler söylerseniz o zaman emin olacağım, siz hakikaten emekten ve saygıdan anlamıyorsunuz...

+Quote Post
WalkyTalky
mesaj Jun 17 2009, 01:58 PM
İleti #87

HeadBanger

Grup: Moderatör
Nereden: Giresun
Üye No: 80
War Rock Adı: waklytalky
Level: 365

QUOTE(lejyoner @ Jun 16 2009, 09:50 PM) *
Ya ben hemen bir soru sorup çıkayım:

-G1 den açtığımız hesaplara giriş yapmadığımızda belli bir süre sonra tamamen kapanıyor mu?
-Eğer kapanıyorsa ne kadar sürede?
-Hesabı banlanan birinin hesabı tamamen kapatılıyor mu?
-Kapanıyorsa ne kadar sürede?

Bu soruları sormamın amacı hack açan oyuncuların hesaplarıyla alakalı. O kadar çok hesap alınıyor ki nickname seçerken sorun oluyor gerçekten...

Süre aşımından dolayı hesap kapanmaz.

Hack kullanan birisinin gamersfirst hesabı kapatılır ve aynı hesap üzerinden herhangi bir üyelik açması da engellenir.

--------------------

KoЯn
!...Anatolian Tigers & Most Valuable Players...!

!...Anatolian Tigers & Most Valuable Players...!
KoЯn
İmzama resim koymacağım demiştim fakat Kemal Sunal için değer...

!----SEVDİM BİR GENÇ KADINI----!

Lise Öğrencisiydi, Artık Bir Fizik Mühendisi

+Quote Post
pLaX
mesaj Sep 18 2009, 05:44 AM
İleti #88

Yeni Üye
*

Üye No: 9,693
War Rock Adı: pLaX78
Level: 8

Merhabalar...

Arkadaşlar Ben Oyunu Dün İndirdim Resmi Sitesinden Kurdum Fakat Giremedim Bir Türlü ;

http://i0909.hizliresim.com/2009/9/17/2042.bmp

Bi Açıklarsanız Sevinirim..

--------------------

+Quote Post
cenkcem
mesaj Sep 30 2009, 10:43 AM
İleti #89

Yeni Üye
*

Üye No: 2,706
War Rock Adı: araz19

senin özel mesaj kutun hep dolu nasıl irtibat kurabiliriz seninle onuda açıklarsan sevinirim

+Quote Post
rayligh
mesaj Oct 28 2009, 02:44 PM
İleti #90

Üye
**

Üye No: 758
War Rock Adı: rayligh
Level: 54

QUOTE(K2Pixel @ Jun 11 2008, 11:47 PM) *
Bir çok oyuncu tarafından sıkça sorulan bir kac soruyu cevaplamak istedim:

Aşağıda olmayan ve aklınıza gelen bilinmesi gereken War Rock bilgileri varsa konuya cevap vermekten çekinmeyin!

Oyun odasından erken çıkmak istersem 'penalty will be applied' mesajı geliyor. Bu penalty nedir tam olarak?

Oyun odasından, oyun bitmeden önce çıkarsanız hiç EXPERİENCE puanı veya DİNAR kazanmayacaksınız. Oyun boyunca elde ettiğiniz KİLL'leriniz ve DEATH'leriniz sayılacaktır. Bazı oyuncular erken çıkma sonucunda sadece DEATH'lerinizin sayılacağını sanmaktadırlar bu yanlıştır.

Tuşlar nelerdir? Nasıl takla atabilirim?

War Rock oynarken kullanılan tuşlar:

Nasıl Dinar ve EXP kazanabilirim?

EXP ve Dinar kazanmak için oynadığınız oyunları başarı ile (ortasında çıkmadan) bitirmeniz gerekir. Oyun sonrası kazandığınız EXP ve Dinar miktarı ekranın sol alt köşesinde gösterilir.

Premium nedir?

Premium paketi, War Rock Pazar Alanından alabileceğiniz ve oyun içinde karakterinize bir çok avantaj kazandıracak bonus paketidir. Değişik premium paket çeşitleri için tıklayın.

Premiumum bitmek üzere 5. slot silahımı hala kullanabilirmiyim?

5. slot sadece premium üyeleri tarafından kullanılabilir. Bu yüzden premiumunuz bittikten sonra 5.slotu kullanamayacaksınız. 5. slota koymuş olduğunuz herhangi bir silah inventorynizde mevcut olacaktır.

Premiumum bittikten sonra PX eşyalarımı kullanabilirmiyim?

PX eşyalarınızı premiumunuz bittikten sonra eşyanın süresi bitene kadar kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak premium olmadan yeni PX eşyaları alamayacaksınız.

Bir oyuncuyu nasıl oyundan atabilirim?

Bir oyuncuyu odadan atmak için oy başlatabilirsiniz. 'tab' tuşuna basıp oya sunmak istediğiniz oyuncunun ismi üstüne sağ tıklayın. Sadece kendi takımınızda olan bir oyuncuyu atmak için oya sunabilirsiniz. Bir oyuncuyu oya sunabilmek için takımınızda en az 4 oyuncunun bulunması gereklidir. Oya sunulduktan sonra, takımınızdaki diğer oyuncular 'Y' tuşuna basarak oyuncuyu atmaya ya da 'N' tuşuna basarak atmamaya karar verirler. 70% civarı coğunluk oyuncuyu atmaya karar verirse, oyuncu odadan atılır. Atılan oyuncular EXP veya Dinar almazlar.

Değişik levellar ve rütbeler nelerdir?

EXP puanı alınca karakterinizin levelı ve rütbesi artacaktır. Yüksek levellarda daha kuvvetli silahları kullanmanız mümkündür. Rütbelerin listesi için tıklayın.

Punk Buster beni devamlı '0 minutes' mesajı ile oyundan atıyor!

Punk Buster sunucularına olan bağlantınızın yavaşlığından paket kaybı oluyor ve bu yüzden PB sunucuları bilgisayarınızda PB nin çalışmadığını sanıp oyundan atıyor. War Rock oynarken arka planda interneti kullanan (MSN, download programları vs.) tüm programları kapatın.

Hack kullanan bir oyuncu gördüm nasıl rapor edebilirim?

Oyuncunun screenshotunu çekip ticket atmanız gerekir. Ayrıca eğer oyunda çevrimiçi olan GM varsa onlara oyuncunun ismini bildirebilirsiniz.

Xfire, MSN vs vs kullanırken isminin başında K2 olan bir oyuncu gördüm. GM midir?

Hayır, K2 personeli oyun dışında oyuncularla bağlantı kurmaz. Oyun dışında GM olduğunu iddia eden kimseye hesap bilgilerinizi vermeyin! Gerçek GM'ler hiçbir zaman hesap kullanıcı adı veya şifrenizi sormayacaklardır.

Kill Death reset aldım niye çalışmadı?

Kill Death reset eşyasını aldıktan sonra kullanmak için 'İtem Shop'dan karakterinizin İnventorysine girip, 'Misc' bölümü altında kill,death reset eşyasının üstüne tıklayıp 'use' demeniz gerekir.

Oyunla ilgili hiç bir fikrim yok! Nasıl oynıcam?

Oyunun tüm temel bilgilerini Türkçe olarak burada bulabilirsiniz.

Lobide biri www.freecodes4u.com gibi bir adreste bedava promo kodu / premium / dinar bulabileceğimi söyledi?

Böyle reklamlara inanmayın, bu sayfalar sizi kandırmak ve bazı durumlarda hesap bilgilerinizi çalmak için tasarlanmışlardır.

Bir oyuncunun bana mesaj atmasını nasıl engelleyebilirim?

oyun içinde /blistadd <oyuncu ismi> yazarak engelleyebilirsiniz.
örnek: /blistadd clinton05x

engellediğiniz bir oyuncudan tekrar mesaj alabilmek için /blistremove <oyuncu ismi> yazabilirsiniz.

Oyun içinde birine nasıl özel mesaj yazabilirim?

Özel mesaj yazmak için "<oyuncu ismi> Selam yazabilirsiniz
örnek: "clinton05x Hello

Oyun içinden 'options' menüsüne nasıl girebilirim?

Oyun içinde /o yazarak 'option' menüsüne giriş yapabilirsiniz.

Oyun içinde klanımla nasıl konuşabilirim?

Mesjınızdan önce '!' yazarak tüm klan üyelerinize mesajınızı kullanmış olabilirsiniz. Mesajınız yeşil renkte gözükecektir. F3 tuşuna basarak da klan üyelerinizle konuşabilirsiniz.

Barret aldım, ancak CQC haritalarında kullanamıyorum!

Barret sadece yere yatmış pozisyonda kullanılabilir. Bu yüzden sadece UO ve BG haritalarında kullanımı mümkündür.

Forum üyelerinin birçok sorusuna cevap bulabileceği, farklı konuların birarada tek bir başlık altında toplandığı önemli bir bilgilendirme yazısı.Üyelerin büyük bir kısmı yukarıda bahsedilen konuyla ilgili ayrı ayrı konu başlıkları açmakta ve sorunlarının çözümüne ulaşmakta sıkıntı yaşayabilmektedir.

Saygılarımla.

--------------------
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
Mustafa Kemal ATATÜRK

+Quote Post
Blades2
mesaj Nov 4 2009, 01:55 PM
İleti #91

Fedakarlik olmadan sakız çiğnenmez.
**

Nereden: Bişe derdim şimdi :D
Üye No: 2,150
War Rock Adı: Blades2222,bladesss2
Level: 15

ak74u olmayan oyunda ne yaparsın ki :smile.gif)smile.gif

--------------------
Traabzon -HALF LİFE (Orjinal)

Gelecek Bizim olcak uşak..

Önceki nickim Blades2222'dir bu foruma üye olduğum tarihte oyuna üye oldum,fakat bir terslik çıktı ve şifremi kaybettim bir türlüde bulamadım ama siz "Şifre unuttum'a tıklayıp e-postana şifre gönderseydin ya"dersiniz ama olmadı çünkü başka e-posta yapmak istemememden dolayı bi tanıdığımın e-postasından kayıt oldum o da oyunu bilmiyordu ve oynamiyordu ama hesabimi silmiş galiba o bilmiyorum onun e-postası onaylı gözüküyor kayıt olurken yani kullanılmamış olarak görünüyor buda demek oluyorki benim hesap silinmiş..her neyse levelim 15 felandi yada 20 felandi pek hatirlamiyorum.:)

+Quote Post
rayligh
mesaj Nov 4 2009, 09:35 PM
İleti #92

Üye
**

Üye No: 758
War Rock Adı: rayligh
Level: 54

QUOTE(Blades2 @ Nov 4 2009, 01:55 PM) *
ak74u olmayan oyunda ne yaparsın ki :smile.gif)smile.gif

Bu yorumunla oyunculara ve forum üyelerine katkı sağladığını mı düşünüyorsun?Eleştirmek kolay değil mi?Öncelikle oyunu ve forum sitesini "önemse".Kelimeleri bir araya getirerek cümle ve cümleler oluştur.Bunu istersen senin tabirinle "kopyala-yapıştır" yöntemiyle yapmaya çalış.

En kolay yorum "haksızca ve amaçsızca eleştirmek" değil mi? Üretken olmaya ne dersin? Bu forum sitesi dahil olmak üzere 8 adet daha War Rock destek forum sitesi var, diğer forum sitelerinede konular aç, kendini ispat et.Ne dersin?

Oyun lobisinde "doğruluğu ve haklılığı" ifade etmeye çalışmaya ne dersin? Bana atıfta bulunduğun hizmeti sen yapmıyormusun yoksa?

Yoksa Resmi forum sitesinde "oyun yapımcısı ve dağıtıcılarının kim olduklarını ve hangi stratejilerle hareket ettiklerini bilmiyorum ama öylesine konuşuyorum,Türkiye'de ki internet bağlantı kalitesini de bilmiyorum, nitelikli oyuncu kavramı hakkında da bilgi sahibi değilim" mantığıyla bilinçsiz olarak mı yazı yazıyorsun?

Yoksa Resmi forum sitesine hergün onlarca üyenin dahil olduğunu ve konuları takip ettiğini göremeyecek kadar "önyargılımısın?"

Lütfen insanları karalamaya çalışma!Sadece kendini küçük düşürürsün.

Sevgi ve saygılarımla.

--------------------
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
Mustafa Kemal ATATÜRK

+Quote Post

5 Sayfa V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic

Basit Görünüm Tarih : 3rd September 2010 - 12:16 PM