Bir çok oyuncu tarafından sıkça sorulan bir kac soruyu cevaplamak istedim:
Aşağıda olmayan ve aklınıza gelen bilinmesi gereken War Rock bilgileri varsa konuya cevap vermekten çekinmeyin!
Oyun odasından erken çıkmak istersem 'penalty will be applied' mesajı geliyor. Bu penalty nedir tam olarak?Oyun odasından, oyun bitmeden önce çıkarsanız hiç EXPERİENCE puanı veya DİNAR kazanmayacaksınız. Oyun boyunca elde ettiğiniz KİLL'leriniz ve DEATH'leriniz
sayılacaktır. Bazı oyuncular erken çıkma sonucunda sadece DEATH'lerinizin sayılacağını sanmaktadırlar bu yanlıştır.
Tuşlar nelerdir? Nasıl takla atabilirim?War Rock oynarken kullanılan tuşlar:
Nasıl Dinar ve EXP kazanabilirim?EXP ve Dinar kazanmak için oynadığınız oyunları başarı ile (ortasında çıkmadan) bitirmeniz gerekir. Oyun sonrası kazandığınız EXP ve Dinar miktarı ekranın sol alt köşesinde gösterilir.
Premium nedir?Premium paketi,
War Rock Pazar Alanından alabileceğiniz ve oyun içinde karakterinize bir çok avantaj kazandıracak bonus paketidir. Değişik premium paket çeşitleri için
tıklayın.Premiumum bitmek üzere 5. slot silahımı hala kullanabilirmiyim?5. slot sadece premium üyeleri tarafından kullanılabilir. Bu yüzden premiumunuz bittikten sonra 5.slotu
kullanamayacaksınız. 5. slota koymuş olduğunuz herhangi bir silah inventorynizde mevcut olacaktır.
Premiumum bittikten sonra PX eşyalarımı kullanabilirmiyim?PX eşyalarınızı premiumunuz bittikten sonra eşyanın süresi bitene kadar kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak premium olmadan yeni PX eşyaları alamayacaksınız.
Bir oyuncuyu nasıl oyundan atabilirim?Bir oyuncuyu odadan atmak için oy başlatabilirsiniz. 'tab' tuşuna basıp oya sunmak istediğiniz oyuncunun ismi üstüne sağ tıklayın. Sadece kendi takımınızda olan bir oyuncuyu atmak için oya sunabilirsiniz. Bir oyuncuyu oya sunabilmek için takımınızda en az 4 oyuncunun bulunması gereklidir. Oya sunulduktan sonra, takımınızdaki diğer oyuncular 'Y' tuşuna basarak oyuncuyu atmaya ya da 'N' tuşuna basarak atmamaya karar verirler. 70% civarı coğunluk oyuncuyu atmaya karar verirse, oyuncu odadan atılır. Atılan oyuncular EXP veya Dinar almazlar.
Değişik levellar ve rütbeler nelerdir?EXP puanı alınca karakterinizin levelı ve rütbesi artacaktır. Yüksek levellarda daha kuvvetli silahları kullanmanız mümkündür. Rütbelerin listesi için
tıklayın.Punk Buster beni devamlı '0 minutes' mesajı ile oyundan atıyor!Punk Buster sunucularına olan bağlantınızın yavaşlığından paket kaybı oluyor ve bu yüzden PB sunucuları bilgisayarınızda PB nin çalışmadığını sanıp oyundan atıyor. War Rock oynarken arka planda interneti kullanan (MSN, download programları vs.) tüm programları kapatın.
Hack kullanan bir oyuncu gördüm nasıl rapor edebilirim?Oyuncunun screenshotunu çekip
ticket atmanız gerekir. Ayrıca eğer oyunda çevrimiçi olan GM varsa onlara oyuncunun ismini bildirebilirsiniz.
Xfire, MSN vs vs kullanırken isminin başında K2 olan bir oyuncu gördüm. GM midir?Hayır, K2 personeli oyun dışında oyuncularla bağlantı kurmaz. Oyun dışında GM olduğunu iddia eden kimseye hesap bilgilerinizi vermeyin! Gerçek GM'ler hiçbir zaman hesap kullanıcı adı veya şifrenizi sormayacaklardır.
Kill Death reset aldım niye çalışmadı?Kill Death reset eşyasını aldıktan sonra kullanmak için 'İtem Shop'dan karakterinizin İnventorysine girip, 'Misc' bölümü altında kill,death reset eşyasının üstüne tıklayıp 'use' demeniz gerekir.
Oyunla ilgili hiç bir fikrim yok! Nasıl oynıcam?Oyunun tüm temel bilgilerini Türkçe olarak
burada bulabilirsiniz.Lobide biri www.freecodes4u.com gibi bir adreste bedava promo kodu / premium / dinar bulabileceğimi söyledi?Böyle reklamlara inanmayın, bu sayfalar sizi kandırmak ve bazı durumlarda hesap bilgilerinizi çalmak için tasarlanmışlardır.
Bir oyuncunun bana mesaj atmasını nasıl engelleyebilirim?oyun içinde /blistadd <oyuncu ismi> yazarak engelleyebilirsiniz.
örnek: /blistadd clinton05xengellediğiniz bir oyuncudan tekrar mesaj alabilmek için /blistremove <oyuncu ismi> yazabilirsiniz.
Oyun içinde birine nasıl özel mesaj yazabilirim?Özel mesaj yazmak için "<oyuncu ismi> Selam yazabilirsiniz
örnek: "clinton05x HelloOyun içinden 'options' menüsüne nasıl girebilirim?Oyun içinde /o yazarak 'option' menüsüne giriş yapabilirsiniz.
Oyun içinde klanımla nasıl konuşabilirim?Mesjınızdan önce '!' yazarak tüm klan üyelerinize mesajınızı kullanmış olabilirsiniz. Mesajınız yeşil renkte gözükecektir. F3 tuşuna basarak da klan üyelerinizle konuşabilirsiniz.
Barret aldım, ancak CQC haritalarında kullanamıyorum!Barret sadece yere yatmış pozisyonda kullanılabilir. Bu yüzden sadece UO ve BG haritalarında kullanımı mümkündür.
Forum üyelerinin birçok sorusuna cevap bulabileceği, farklı konuların birarada tek bir başlık altında toplandığı önemli bir bilgilendirme yazısı.Üyelerin büyük bir kısmı yukarıda bahsedilen konuyla ilgili ayrı ayrı konu başlıkları açmakta ve sorunlarının çözümüne ulaşmakta sıkıntı yaşayabilmektedir.