Grup: Süper Üye
Nereden: Dünya...
Üye No: 355
War Rock Adı: hakanfuh
Oyun batacak ne clanı
--------------------
Ben kimseden utandığım, yaptığım şeylerden pişmanlık duyduğum için ayrılmıyorum buradan..! Herkes de böyle bilsin bunu.
Ve size söylüyorum arkamdan "utancından gitti, Pixel'in yalakası" gibi sözler söylerseniz o zaman emin olacağım, siz hakikaten emekten ve saygıdan anlamıyorsunuz...
Grup: Üye
Üye No: 7,388
War Rock Adı: beyliyi
Level: bjk
ya sn nediyron ben bıktım sölemekten NİSAN dan beri bekliyorum
--------------------
Cadoroda küresel ısınma W.Forestte ani soğuma Mariende beton çatıda Vururum adamı her kavramda ----------------------------------- Millet "hadi ready" der Medicten düşen soğuk ter Haydi sofrayı udyssey e ser g36 ile tek geçer ----------------------------------- Medic makyaj yaparmı hiç SP bitince red bull iç K1 li ibrahimovic Colt la adam ölürmü hiç ----------------------------------- Red Cloverda gezinirim Kapida pusudadır bilirim İtem shoptaki geniş kilerim Hergün PSG mi mendille silerim ------------------------------------ Trockoğlan derki medic ol Head shoot çak ünlü ol Hacksiz gir adam ol WarrockTÜRK'te yorum bol
Grup: Süper Üye
Nereden: Suyun kaynak olduğu .. Ağaç kökün saldığı .. Eşin dostun gittiği .. Yerde bulursun beni ..
Üye No: 2,880
War Rock Adı: k4fakeser
Level: 29
Karaborsacılar için harika bir şey... Adam lobbyde bağırıyor "clan satılır" diye ...
Grup: Moderatör
Nereden: Amasya
Üye No: 123
War Rock Adı: bysystemm
Level: 51
K2 bilir
--------------------
K2NetworkModSquad
ALLAH(C.C)TÜRK'üKorusunVeYüceltsin
Yaradılan severim, YARADAN'dan ötürü...
Allahın en iyi kulları, onları gördüğünüzde, size Allahı anımsatanlardır. Allahın en kötü kulları da, karışıklıklar çıkarmak için söylentiler yayanlar, dostları birbirinden ayıranlar ve iyilerin kusurlarını araştıranlardır. Hadis-i Şerif