IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Closed TopicStart new topic
> Oyuncular Sahipsizmi ?
kuzgunbaba
mesaj Nov 5 2009, 09:27 AM
İleti #1

Yeni Üye
*

Grup: Üye
Üye No: 8,532
War Rock Adı: kuzgunbaba

Uzun zamandır yoktuk; döndüğümüzde ise herşeyin dahada kötü bir hale geldiğini gördük.Bizler muhatap alınarak oyunculara verilen hiçbir söz tutulmamış.Pixelinde başka bir oyuna yönlendirilmesi ile oyun dahada sahipsiz kalmış.Pek çok eski oyuncunun artık hack kullandığına tanık oluyorum, neden diye sorduğumda başka çaremiz kalmadı diyorlar bundada haklılar.Anlaşılan yine tüm oyuncuları kapsayan bir boykot çalışması yapmak gerekecek.Zira bu kadar sahipsiz bırakılan online bir oyunda oyuncular tabiki haklarını bir şekilde aramalılar.Buradan söylüyorum acilen bir muhatap bekliyorum K2 den.Çözüme ulaşmak adına.Artık ben bile kızamaz oldum hack kullananlara.Türk Gm'ler alınmalı acil, ticket sistemi hala ingilizce verilen söz ne oldu.Boşunamı o kadar hack sitesini kapattırdık.Çok kızgınız bilmiş olun. Oyunun yararına onca çalışmamız sokağa atılacaksa oyunun zararınada çok şey yapabiliriz.Sırf siz aklınızı başınıza toparlayın diye.
Go to the top of the page

+Quote Post
shadow
mesaj Nov 5 2009, 10:19 AM
İleti #2

Üye
**

Üye No: 380

Daha dün gm lerden biri oyuna girdi. Sevindim çünkü oyunda hileciler cirit atıyordu aha şimdi banlar diye düşündüm ama nerdeee. Yarım saat kadar dolandı adama bazı hilecilerin ismini bile yazdım tınlayan yok. Düşünün ya gm oyuna giriyor ve herkes hacke devam ediyor banlanan da yok. Sonra bu oyun düzelecek diyorlar. Şimdi banlanma muhabbetinden bahsedince neden hacklerin güldüğünü daha iyi anlıyorum.

+Quote Post
kozexpo
mesaj Nov 7 2009, 07:28 AM
İleti #3

Yeni Üye
*

Üye No: 75

K2 bocalama evresınden bı cıkamadı hackshıeld ıle anlasıp tonla para verdıler sonra hackler azalcak zannettıler ama nereye azalıyo su oyunu ılk oynadıgımda temmuz 2007 de ne hack vardı ne baska bısı ne olduysa oyun tanınmaya basladı ondan sonra oldu tmm guzel herkez oynasın her ay pre alıyoruz hem destekleme hemde prenın avantajlarından yararlanma cabasına evet elımeze geçe geçe perşembe gunlerı geçiyor o zaman patch cıkıyo 2 gun anca oynuyoruz guzel hack programı web sıtelerıne dagılınca olay orda bıtıyor.Premıum alıyoruz barı k2 Pre alanlara bı guzellık yapıp prelı server kursa fenamı olcak.knıght onlıne de bı ara vardı server 1 pre sı olanlar gırıyodu onun gıbı bısı yapsalar en azında hack kullanan oyuncular gıremez yada serverı levellere gore ayırsalar neyse yapsınlar artık bısı ne yapacaklarsa gercekten oyunu bırakma noktasına getırtırler k2pıxel uyku da herhalde yada daha muhim işleri var bır amerıkan fırmasının calısanı olarak bilemiycem ama gayretlı oldugunu zannetmıyorum en azından oyunda onlıne olması yada foruma verdıgı destek acısından. K2'nin bıze hızmetını dogru duzgun vermedıgınden kınıyorum.

+Quote Post
rayligh
mesaj Nov 8 2009, 10:42 AM
İleti #4

Üye
**

Üye No: 758
War Rock Adı: rayligh
Level: 54

QUOTE(kuzgunbaba @ Nov 5 2009, 10:27 AM) *
Uzun zamandır yoktuk; döndüğümüzde ise herşeyin dahada kötü bir hale geldiğini gördük.Bizler muhatap alınarak oyunculara verilen hiçbir söz tutulmamış.Pixelinde başka bir oyuna yönlendirilmesi ile oyun dahada sahipsiz kalmış.Pek çok eski oyuncunun artık hack kullandığına tanık oluyorum, neden diye sorduğumda başka çaremiz kalmadı diyorlar bundada haklılar.Anlaşılan yine tüm oyuncuları kapsayan bir boykot çalışması yapmak gerekecek.Zira bu kadar sahipsiz bırakılan online bir oyunda oyuncular tabiki haklarını bir şekilde aramalılar.Buradan söylüyorum acilen bir muhatap bekliyorum K2 den.Çözüme ulaşmak adına.Artık ben bile kızamaz oldum hack kullananlara.Türk Gm'ler alınmalı acil, ticket sistemi hala ingilizce verilen söz ne oldu.Boşunamı o kadar hack sitesini kapattırdık.Çok kızgınız bilmiş olun. Oyunun yararına onca çalışmamız sokağa atılacaksa oyunun zararınada çok şey yapabiliriz.Sırf siz aklınızı başınıza toparlayın diye.

War Rock Türkiye serveri kontrol edecek Türk GM olmadıkça, Oyuncuların karşılaşmış oldukları sorunları ilgili birime Türkçe olarak ifade edemedikçe, ne yazık ki hacker-lagger-küfürbazların gölgesi altında oynamaya devam edeceğiz.

--------------------
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
Mustafa Kemal ATATÜRK

+Quote Post
fiatdoblo
mesaj Nov 8 2009, 12:51 PM
İleti #5

Üye
**

Üye No: 5,549
War Rock Adı: m48a5t2
Level: 32

Bu gm lerin odalarda gezip, hilecileri oyundan atmaları çokmu zor bişey bunu anlayamıyorum.Bir çok yorum okudum bu hileyle alakalı.Tek ortak konuşulan Gm lerin oyunda gezinip bu adamları anında banlamaları.Bence oyun başka türlü temizlenmez....

--------------------
Oyun nickim m48a5t2.Askerde sahip olduğum tankımın modelidir.Açılımı ise; m48 1948 model , a5 Amerikada 5 sefer ,t2 ise Türkiyede 2 sefer modernize olmuş demektir.Tam yüklü savaş ağırlığı 52 tondur.1450 litre yakıtla 400 km yol yapabilir.4 adet personeli vardır.2000 metreye kadar 2 metre hata payıyla top atışı yapabilir.Top mermisinin 16 km kadar menzili vardır.1 adet 105 mm top,1 adet A4 ağır makinalı tüfek,1 adet uçaksavara sahiptir.Çift türbinli 900 beygir turbo motorla araç, 40/45 km kadar hız yapabilir.Hareket halindeki m48a5t2 yanınızdan hızla geçerse, altınızdaki toprağın oynadığını hissedersiniz.Emin olunki bu savaş aracı, düşmanlarınızın korkulu rüyasıdır..

+Quote Post
helikolik1
mesaj Nov 8 2009, 01:48 PM
İleti #6

Üye
**

Üye No: 9,196
War Rock Adı: hellikolik

QUOTE(fiatdoblo @ Nov 8 2009, 12:51 PM) *
Bu gm lerin odalarda gezip, hilecileri oyundan atmaları çokmu zor bişey bunu anlayamıyorum.Bir çok yorum okudum bu hileyle alakalı.Tek ortak konuşulan Gm lerin oyunda gezinip bu adamları anında banlamaları.Bence oyun başka türlü temizlenmez....

Bırakın artık bu seviyesiz,para tuzağı oyunu.Biz bırakıyoruz.Çünkü oynanmıyor artık oyun.Şaka gibi oyuncuların % 80 i hileci. % 20 lik kısımda oyunu terk ediyor yavaş yavaş.O kervana bizde katılıyoruz.Arkadaşlarım ve ben cod4 e geçiyoruz.Size tavsiyem en kısa sürede oyunu bırakmanız.

+Quote Post
rayligh
mesaj Nov 10 2009, 01:07 PM
İleti #7

Üye
**

QUOTE(fiatdoblo @ Nov 8 2009, 12:51 PM) *

War Rock Türkiye serveri, Türk GM tarafından aktif bir şekilde kontrol edilmelidir.K2Network, acil olarak bu konuyu çözüme kavuşturmalıdır.

Değerli helikolik1 arkadaşımızın yazılarında belirttiği gibi; bazı internet kafeler, War Rock oyununu sabote etmek için hile programlarını kullanmakta ve oyuncuları teşvik etmektedir.Bu oluşumların ortadan kaldırılması gerekmektedir.

Hack programı yayınlayan birçok internet sitesi, duyarlı oyuncular tarafından(kuzgunbaba, barriberto, amorti, kaantopal, booramir, vs.) ilgili merciilere şikayet edilerek etkisiz hale getirilmiştir.K2Network'ün bu konuda mahkemeye intikal etmiş girişimleride mevcuttur.Ne yazık ki tüm iyi niyetli girişimlere ve müdahalelere rağmen, hack programı üreticileri ve dağıtıcıları bu eylemlerine devam etmekte ve oyun lobisinde niteliksiz oyuncular vasıtasıyla güzel oyunumuzu sabote etmektedirler.

Bu olumsuzlukların direncini kırmak için, K2Network'ün acil olarak Türkiye serverini aktif şekilde kontrol edecek Türk GM görevlendirmesi, helikolik1 arkadaşımızın belirttiği internet kafelerde denetleme yapması, hack programı yayınlayan internet sitelerine karşı daha fazla yaptırım uygulaması gerekmektedir.

Saygılarımla.

--------------------
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
Mustafa Kemal ATATÜRK

+Quote Post
ciiigiii
mesaj Nov 11 2009, 07:30 AM
İleti #8

Üye
**

Nereden: Bursa-Balıkesir
Üye No: 4,253
War Rock Adı: ciiigiii

Bu kadar güzel oyun ; neticesinde kurulan dostluklar , arkadaşlıklar , muhabbetler , eğlenceler... Bunların hepsinin boşa ve hergeçen zaman etkisiz rol oynamaları beni üzüyor. Keşkelerle bezenen cümlelerden başka yapacak birşey kalmadı.

Haksız kazanç yerine yaptıkları işi tam anlamıyla yapmaları dileğiyle.(İnşallah zorla oyna , zorla premium al diyen yok diyen olmaz. En azından aşşağılarcasına gülücük ile bezendiremz)

--------------------
Zamanında toprağımızı arazi zannedip sattık,
Şimdi , gömülecek bir toprağım bile yok.

ARAFAT

+Quote Post
fevzibey
mesaj Nov 14 2009, 04:38 PM
İleti #9

Yeni Üye
*

Üye No: 8,616
War Rock Adı: fevzibey

+21 Odalara girmedikçe hacklerle karşılaşıyorum biz mecbur muyuz +21 odalarda oynamaya ? Geçenlerde G1-Admin-Neo oyundaydı ve ne yaptı dersiniz ? Event evet evet doğru Event yaptı ne büyük bir gelişme değil mi ? Aylar sonra ilk defa bir admin'i oyunda gördük . Ve ayda yılda bir giren admin girincede event yapıyor ne güzel . Doğru ya hacklar yok oyunda hiç bi problem yok bi event eksikti . Yaptığı event'de event olsa bari ! Event'e sadece Winchester silahına sahip olanlar girebiliyor ve oda anında doluyor . Bende sevinmiştim sonunda bir admin TR Server'ine girdi diye . Tek çaremiz +21 Odalar gerçi onlardada nadirde olsa hack çıkıyor . Boşuna para harcıyoruz oyuna bizim dediklerimizi bi tarafına takan bile yok . Vız geliyor tırıs gidiyor onlar için . Giriyorum oyuna bi odada oynamaya başlıyorum tak hack var sinirlerim bozuluyor oyundan çıkıyorum . Bu kadar güzel bir oyun bu kadar kötü bir hale geldi . Ne kadar basit bir çözüm oyunda aktif GM olması . Ne kadar basit bir çözüm hacklerin hackshield tarafından belirlenip yakalanması ve banlanması ne kadar basit öyle değil mi ? Oyuncular olarak biz birşeyler yapmaya çalışsakta yapamıyoruz malesef çünkü yetkililer oyunla ilgilenmiyor bile . Ne kadar basit önlemler var bunlar K2 Network için Dream Execution için Punkbuster için Hackshield için çok mu zor ?

--------------------

+Quote Post
rayligh
mesaj Nov 15 2009, 09:30 PM
İleti #10

Üye
**

Oyunda "aktif" olarak görev yapacak Türk GM, hacker ve küfürbazları "anında" devre dışı bırakabilecek, lobide meydana gelen tüm olumsuzlukları "anında" ortadan kaldırabilecek, kendisine ulaşan "ihbarları" anında değerlendirebilecek, resmi forum sitesinde üyelerin sorunlarına "anında" çözüm bulabilecek ve böylelikle oyun kalitesi artmış olacaktır.

Sadece 1 Türk GM bile oyunun kaderini değiştirebilir.Bunu unutmayın lütfen.

--------------------
Mustafa Kemal ATATÜRK

+Quote Post
ciiigiii
mesaj Nov 16 2009, 10:33 AM
İleti #11

Üye
**

Nereden: Bursa-Balıkesir
Üye No: 4,253
War Rock Adı: ciiigiii

QUOTE(rayligh @ Nov 15 2009, 09:30 PM) *
Sadece 1 Türk GM bile oyunun kaderini değiştirebilir.Bunu unutmayın lütfen.

Oyunun kaderi belli! Kimse bunu değiştiremez.

--------------------
Zamanında toprağımızı arazi zannedip sattık,
Şimdi , gömülecek bir toprağım bile yok.

ARAFAT

+Quote Post
damdagezen
mesaj Nov 24 2009, 05:41 AM
İleti #12

dönüşü muhteşem olan üye

Nereden: Mersin
Üye No: 2,127
War Rock Adı: damdagezen
Level: 50

QUOTE(kuzgunbaba @ Nov 5 2009, 09:27 AM) *

Ne güzel söylemişsin, sonuna kadar destekçinim. Ben ve klanım 2 aydır ne pre ne g1 alıyoruz. Hala ciddiye alınmazsak daha da ileri gideriz, oyunun zarar görmesi için her türlü katkıyı veririz. Ve sırf akılları başlarına gelsin diye yaparız bunu. Katkıyı siz artık canlandırın hayalgücünüzle wink.gif

--------------------

+Quote Post
helikolik1
mesaj Nov 24 2009, 10:23 AM
İleti #13

Üye
**

Üye No: 9,196
War Rock Adı: hellikolik

QUOTE(damdagezen @ Nov 24 2009, 05:41 AM) *
Ne güzel söylemişsin, sonuna kadar destekçinim. Ben ve klanım 2 aydır ne pre ne g1 alıyoruz. Hala ciddiye alınmazsak daha da ileri gideriz, oyunun zarar görmesi için her türlü katkıyı veririz. Ve sırf akılları başlarına gelsin diye yaparız bunu. Katkıyı siz artık canlandırın hayalgücünüzle wink.gif

Akılları başlarına falan gelmez bunların.Kısacası bu şerefsizler için eksi yönde dahi olsa emek harcamaya değmez.
Tek suçumuz oyunu çok sevmek ve değer vermek.Aslında zorla güzellik olmuyor.Bu oyunu sabote etmeye başlasak ne işe yarayacak ki? Zaten oyun bitik halde ve ilgilenen bir Allah'ın kulu yok.Forumda da kendimiz konuşup kendimiz dinliyoruz.Dönüp bakıyorumda bu şerefsiz amerikalıların yaptığı oyunu onlardan daha çok sahiplenmiş ve sırf bu yüzden birbirimizi kırmışız.Ne kadar büyük hataymış.Oynamayacağız bu oyunu.Yapılacak tek şey bu.Değer vermekten vazgeçeceğiz.Ne halleri varsa görsünler.

+Quote Post
crazymert
mesaj Nov 28 2009, 11:12 AM
İleti #14

PCkopat üye
**

Nereden: Burdan...Şurdan...Ordan...
Üye No: 4,045
War Rock Adı: amraam96
Level: ???

şahsi düşüncem hackler tam olarak kapanmıyor açıklıklarınını tam olarak kapatmıyorlar bu yüzden yeni hackler geliyor.

--------------------

+Quote Post
by_system
mesaj Dec 4 2009, 01:38 AM
İleti #15

K2 Network Mod Squad

Grup: Moderatör
Nereden: Amasya
Üye No: 123
War Rock Adı: bysystemm
Level: 51

İsyan yasak kilit..

--------------------
K2 Network Mod Squad

ALLAH(C.C) TÜRK'ü Korusun Ve Yüceltsin

Yaradılan severim, YARADAN'dan ötürü...

Allahın en iyi kulları, onları gördüğünüzde, size Allahı anımsatanlardır. Allahın en kötü kulları da, karışıklıklar çıkarmak için söylentiler yayanlar, dostları birbirinden ayıranlar ve iyilerin kusurlarını araştıranlardır.
Hadis-i Şerif

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Basit Görünüm Tarih : 3rd September 2010 - 12:17 PM