|
|
  |
Kimin Gamemaster Olmasını Isterdiniz? |
|
|
|
|
Feb 9 2009, 04:58 AM
|
Üye

Grup: Üye
Üye No: 3,671
War Rock Adı: meto1218

|
QUOTE(Jerus @ Aug 12 2008, 06:38 PM)  Kim Olursa Olsun Yeterki İşini "Adam" Gibi Yapsın Yeter doğru söylüyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2009, 08:03 AM
|
Yeni Üye

Üye No: 5,774
War Rock Adı: cufcuf1453

|
trsadasda olabilir yada mvpl3gend belki cr4wf0rd da olabilir QUOTE(CastorTroy @ Jan 7 2009, 06:01 PM)  shinedawn ve mrl3rooks ikiside adil yönetiyor oyunları doğru mrl3rooksla bi arkadaşım tanışıo çok iyi birisi
|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2009, 09:40 AM
|
Yeni Üye

Üye No: 5,857
War Rock Adı: kaooossss
Level: 23

|
QUOTE(cufcuf1453 @ Feb 9 2009, 08:03 AM)  trsadasda olabilir yada mvpl3gend belki cr4wf0rd da olabilir
doğru mrl3rooksla bi arkadaşım tanışıo çok iyi birisi en iyisi VipSalavat
|
|
|
|
|
|
|
|
Jun 24 2009, 05:45 PM
|
Sagopa-KoLeRa KajmeR

Grup: Süper Üye
Nereden: İstanbuL
Üye No: 6,623
War Rock Adı: aslanss945

|
mehmetii-waklytalky moderatör ama sallayın bea adamlar çok çalışıyor.
--------------------
Lvl alacağım diye gözlerini bozmana,dinar kasacağım diye kurallara baş tutmaya,intikam alacağım diye hack açıp namusunu bozmana gerek yok! ____________ĥĥĥĥĥĥĥĥĥ_____________________ __________ĥĥĥĥĥĥĥĥĥĥĥĥĥ___________________ _________ĥĥĥĥĥĥĥ_____ĥĥĥ__________________ ________ĥĥĥĥĥĥĥ___________ĥ______________ ________ĥĥĥĥĥĥĥ____________ĥĥ____ĥ________ _______ĥĥĥĥĥĥĥ_____________ĥĥĥĥĥĥ_________ _______ĥĥĥĥĥĥĥ____________ĥĥĥĥĥĥ__________ _______ĥĥĥĥĥĥĥ__________ĥĥĥĥĥĥĥ___________ _______ĥĥĥĥĥĥĥ____________ĥĥĥĥĥĥ__________ _______ĥĥĥĥĥĥĥ_____________ĥĥĥĥĥĥ_________ ________ĥĥĥĥĥĥĥ____________ĥĥ___ĥĥ________ ________ĥĥĥĥĥĥĥĥ_______ĥ___ĥ______________ _________ĥĥĥĥĥĥĥĥ____ĥĥĥ__________________ ___________ĥĥĥĥĥĥĥĥĥĥĥĥ___________________ _____________ĥĥĥĥĥĥĥĥ_____________________ 
|
|
|
|
|
|
|
|
Jun 26 2009, 10:04 AM
|
Yeni Üye

Üye No: 8,777
War Rock Adı: dewil06ank
Level: 23

|
Amorti Yada Okydarko
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 3 2009, 09:27 AM
|
Üye

Üye No: 9,196
War Rock Adı: hellikolik

|
QUOTE(william98 @ Nov 3 2009, 01:07 AM)  bence anlayışlı olduğu için yardım ettiği için by_system By_system gm olsa,kendini başbakan sanır.  )) Adam zaten kendini şimdiden gm sanıyor.Türkten gm falan yapmasınlar.System gibi kendini bişi sanır sonra.
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2009, 11:05 PM
|

Üye

Üye No: 758
War Rock Adı: rayligh
Level: 54

|
Türk oyuncuları arasında GM olabilecek vasıf ve imkanlara sahip nitelikli insanlar bulunmaktadır.(kuzgunbaba, ozdenkara, kaantopal vb.).Bu arkadaşlar, gerek oyun tecrübeleri ve oyuna vermiş oldukları yoğun emekleri, gerekse sahip oldukları imkanları ve oyuncuları bir araya getirebilme olanaklarıyla hepimiz için büyük bir şansdır.
Oyunda "aktif" olarak görev yapacak Türk GM, hacker ve küfürbazları "anında" devre dışı bırakabilecek, lobide meydana gelen tüm olumsuzlukları "anında" ortadan kaldırabilecek, kendisine ulaşan "ihbarları" anında değerlendirebilecek, resmi forum sitesinde üyelerin sorunlarına "anında" çözüm bulabilecek ve böylelikle oyun kalitesi artmış olacaktır.
Sadece 1 Türk GM bile oyunun kaderini değiştirebilir.Bunu unutmayın lütfen.
--------------------
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2009, 11:54 AM
|
Yeni Üye

Üye No: 3,336
War Rock Adı: sh1nme1

|
Öncelikle İlk Olarak Aklıma Özden Karakütük Geliyor .
Fakat Özden Abi'nin Bu Duruma Nasıl Bakacağını Bilmiyorum . Lakin Gm Olarak Çok İyi İşler Yapacağına Eminim .
2. Olarak Sadık Olabilir . Ancak Sadık'ta Bu Yetkiye Tam Hazır Olmadığına İnanıyorum . Biraz Agresif Olması Dezavantaj Olsada Bu Görevi En İyi Şekilde Yerine Getirebilir . Yaş Sorunuda Biraz Olabilir Sadık Açısından .
Diğer Söylenenlerde Oyuna Emek Veren Kişiler Fakat Tarafsızlık Bakımından Onlara Pek Güvenmiyorum .
Şuan Gm Olup Tarafsızlığını Koruyacak En İyi Aday Olarak Özden abiyi Görüyorum .
Şayet Taraf tutsaydı Kendi Forumunda kurucu olarak TuF'dan 1-2 Kişi Olurdu .
Özden abinin de Bir İşi Ve Ailesi Var . Buda Ona Engel Olabilir .
1 - Özden KARAKÜTÜK
2 - By_systemm ( Sadık )
Saygılarımla .
OrdinariuS
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2009, 03:09 PM
|
Üye

Üye No: 9,196
War Rock Adı: hellikolik

|
QUOTE(by_system @ Dec 4 2009, 02:33 PM)  Benim dini inançlarım seni niçin bu kadar ilgilendiriyor? Merak etme şuan ingilizce kursuna gidiyorum.. İleride belki bir K2 Personeli olarak dönerim. Şaka mısın sen?
|
|
|
|
|
|
|
  |
|
|