IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

9 Sayfa V  « < 7 8 9  
Closed TopicStart new topic
> Kimin Gamemaster Olmasını Isterdiniz?
by_system
mesaj Dec 8 2009, 12:49 PM
İleti #161

K2 Network Mod Squad

Grup: Moderatör
Nereden: Amasya
Üye No: 123
War Rock Adı: bysystemm
Level: 51

QUOTE(ciiigiii @ Dec 8 2009, 12:44 PM) *
Sen gördüklerini söylemiyorsun. O an hangisi kafana eserse , hangisi işine geliyorsa onları söylüyorsun. Söylediklerinde çelişkiler var yani.

Atatürk batının ilmini alın demiş. Batılaşmak isteyenler neyini almak istiyor sence. Türklerin hiçbiri Avrupada yaşayan insanlar gibi olmak istemez. İstesede olamaz zaten.

Devletin din üzerinde nasıl çalışmalar yapmasını istediğini bilmiyorum ancak zaten başka dinler üzerinde çalışmalar hiç bir zaman yapılmamıştır. Yapılanlarda devede kulak kalır.

Kimsenin kıyafeti kimseyi ilgilendirmeyeceği gibi başkalarının görüşleride kimseyi ilgilendirmez. Çoğu akrabamın türbanlı olması türkiye genelinde namuslu ve namussuz arasında oran yapabileceğimi gerektirmiyor. Görüz , izlenim ve icraatlarıma baktığımda senin savunduğun tiplerin daha bi çok sexe meraklı olduğunu anladım.

Tangayı nerenden çıkardın anlayamadım. Kara çarşafla ortalarda dolaşılacağına gözükmeyen yerlerini örtmek için tangalı dolaşılmasını tercih ederim. İnsanların tepki gösterdiği nokta türba'nın siyasi simge olarak kullanılması.

Senin hayat boyunca saygı göreceğini zannetmiyorum. Çünkü saygı ikili diyaloglarla kazanılmaz. Para ve yapılan icraat ile saygı görürsün. Yani hayatında kimse senden saygı veya saygısızlığın kralını göremeyecek...

Türbanı kimse siyasi simge olarak kullanmıyorki. Türbana yada islama karşı olanların bunu bir yerden vurmak istemesiyle uydurdukları şeyler. Ayrıca emin ol bugüne kadar çoğu kişi saygı gösterdi ve saygı gördü.

--------------------
K2 Network Mod Squad

ALLAH(C.C) TÜRK'ü Korusun Ve Yüceltsin

Yaradılan severim, YARADAN'dan ötürü...

Allahın en iyi kulları, onları gördüğünüzde, size Allahı anımsatanlardır. Allahın en kötü kulları da, karışıklıklar çıkarmak için söylentiler yayanlar, dostları birbirinden ayıranlar ve iyilerin kusurlarını araştıranlardır.
Hadis-i Şerif
Go to the top of the page

+Quote Post
ciiigiii
mesaj Dec 8 2009, 12:53 PM
İleti #162

Üye
**

Grup: Üye
Nereden: Bursa-Balıkesir
Üye No: 4,253
War Rock Adı: ciiigiii

Şahsen türbana veya islama biryerlerden vurmak istemiyorum. Ancak yapılan siyasetlerle türban ve islam kullanılarak sen ve senin gibi kuzuların kandırılması sağlanıyor. Yaptıkları icraatın hiçbir şey olduğunu anlayamıyorsunuz da.

Çok kişiden saygı gör ve göstermeye devam et sleep.gif

--------------------
Zamanında toprağımızı arazi zannedip sattık,
Şimdi , gömülecek bir toprağım bile yok.

ARAFAT

+Quote Post
by_system
mesaj Dec 8 2009, 12:55 PM
İleti #163

K2 Network Mod Squad

QUOTE(ciiigiii @ Dec 8 2009, 12:53 PM) *
Şahsen türbana veya islama biryerlerden vurmak istemiyorum. Ancak yapılan siyasetlerle türban ve islam kullanılarak sen ve senin gibi kuzuların kandırılması sağlanıyor. Yaptıkları icraatın hiçbir şey olduğunu anlayamıyorsunuz da.

Çok kişiden saygı gör ve göstermeye devam et sleep.gif

Yapılan icraat derken. Merak etme ben televizyon izleyip onlara kanan birisi değil. Araştırmayı seven bir insanım. Ve yapılan icraatlarıda çok iyi biliyorum. Sadece bu iktidar dönemini değil önceki dönemleride araştırdım. Ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

--------------------
K2 Network Mod Squad

Allahın en iyi kulları, onları gördüğünüzde, size Allahı anımsatanlardır. Allahın en kötü kulları da, karışıklıklar çıkarmak için söylentiler yayanlar, dostları birbirinden ayıranlar ve iyilerin kusurlarını araştıranlardır.
Hadis-i Şerif

+Quote Post
ciiigiii
mesaj Dec 8 2009, 12:56 PM
İleti #164

Üye
**

QUOTE(by_system @ Dec 8 2009, 12:55 PM) *
Yapılan icraat derken. Merak etme ben televizyon izleyip onlara kanan birisi değil. Araştırmayı seven bir insanım. Ve yapılan icraatlarıda çok iyi biliyorum. Sadece bu iktidar dönemini değil önceki dönemleride araştırdım. Ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Zeki olduğun kadar küstahsında kuzum. smile.gif

--------------------

ARAFAT

+Quote Post
sh1nme1
mesaj Dec 8 2009, 12:58 PM
İleti #165

Yeni Üye
*

Üye No: 3,336
War Rock Adı: sh1nme1

QUOTE(ciiigiii @ Dec 8 2009, 01:44 PM) *
Devletin din üzerinde nasıl çalışmalar yapmasını istediğini bilmiyorum ancak zaten başka dinler üzerinde çalışmalar hiç bir zaman yapılmamıştır. Yapılanlarda devede kulak kalır.

Tarih Bilginizin Ne Kadar Az Olduğu Bu Sözlerinizden Belli .

İstanbulu Fetheden Cihanların Hükümdarı Fatih Sultan Mehmet Han'ın Hayatını Bir oku İstersen .

Her Dinden Vatandaşlara Sevgi Saygı Gösteren , Müslüman Olmayanlarada Söz Hakkı Tanıyan , Dil Din , Irk Ayrımcılığı Yapmayan Gittiği , Fethettiği Her Yerde Osmanlıya Ait Eserler Bırakan Bir Padişah .

Osmanlıyı Tüm Dünya Tanır , bilir Ve Korkar .
Savaşlarda Tüfeğe Karşı Kılıçla Savaşan Bir Ordu . Ama sizin Bilmediğiniz Ve Asla Bilemeyeceğiniz Bir Güç Onları Her Zaman Ayakta Tuttu . '''' İman Gücü ''''.

İslam Dininin Serbestçe Yaşandığı Devirde Osmanlı Topraklarıyla Şimdiki sınırlarımızı Bir Karşılştır . Osmanlının İçine Sızan Ve Osmanlıyı Bitiren Sihniyetler Halen Ülkemizde Var .

Sevgili Peygamberimiz İleride sizin gibi Kişileri Düşünerek Şöyle Bir Söz Söylemiş.

Hz Muhammet ( s.a.v. )

+Quote Post
ciiigiii
mesaj Dec 8 2009, 01:00 PM
İleti #166

Üye
**

QUOTE(sh1nme1 @ Dec 8 2009, 01:58 PM) *
Tarih Bilginizin Ne Kadar Az Olduğu Bu Sözlerinizden Belli .

İstanbulu Fetheden Cihanların Hükümdarı Fatih Sultan Mehmet Han'ın Hayatını Bir oku İstersen .

Her Dinden Vatandaşlara Sevgi Saygı Gösteren , Müslüman Olmayanlarada Söz Hakkı Tanıyan , Dil Din , Irk Ayrımcılığı Yapmayan Gittiği , Fethettiği Her Yerde Osmanlıya Ait Eserler Bırakan Bir Padişah .

Osmanlıyı Tüm Dünya Tanır , bilir Ve Korkar .
Savaşlarda Tüfeğe Karşı Kılıçla Savaşan Bir Ordu . Ama sizin Bilmediğiniz Ve Asla Bilemeyeceğiniz Bir Güç Onları Her Zaman Ayakta Tuttu . '''' İman Gücü ''''.

İslam Dininin Serbestçe Yaşandığı Devirde Osmanlı Topraklarıyla Şimdiki sınırlarımızı Bir Karşılştır . Osmanlının İçine Sızan Ve Osmanlıyı Bitiren Sihniyetler Halen Ülkemizde Var .

Sevgili Peygamberimiz İleride sizin gibi Kişileri Düşünerek Şöyle Bir Söz Söylemiş.

Hz Muhammet ( s.a.v. )

Osmanlı ne alaka şimdi. Cumhuriyet kuruldu biliyor musun? Biz burda siyasetten bahsediyorduk. tabi sende haklısın siyaset denince ilk akla gelen saçmalamak...

Neden bana cevap veremiyorsunuz gibi ayrı bir şekilde saçmalıyorsun mesajlarında. Ancak millete laf atmaktan ve saçmalamaktan başka birşey yapmıyorsun. Şimdi de peygarimiz ve Osmanlıdan alıntı yapmak saçma mı" , "bunlara saçma demek günahtır" , "senik kafir" gibi saçmalayacaksındır smile.gif

--------------------

ARAFAT

+Quote Post
by_system
mesaj Dec 8 2009, 01:02 PM
İleti #167

K2 Network Mod Squad

Herneyse neysem neyim ben olduğum gibiyim. Allaha şükürler olsun. konu baya saptı kilitliyorum.

--------------------
K2 Network Mod Squad

Hadis-i Şerif

+Quote Post

9 Sayfa V  « < 7 8 9
Closed TopicStart new topic

Basit Görünüm Tarih : 9th September 2010 - 11:13 PM